♥ Lovely friends! ♥

Monday, February 14, 2011

❧ Ayu Emerald ❧

Kurung batik contemporary putih hijau yang dikirim Ayu agak sukar di sulam manik kerana materialnya yang lembut dan nipis. Rekaan yang tidak sarat dan berat dipilih agar nampak terletak dan memberi seri kepada sipemakai. Hasilnya mempesonakan dengan rona hijau yang pelbagai.







Hujung lengan diserikan dengan juntaian kristal




2 comments:

  1. klau jahit unyuk lengan n badan baju mcm mne lak? saya tak nak bunga....... bju sya tu kain s=chiffon kosong

    ReplyDelete
  2. boleh je dear. bgtau design mn yg u suka, kekdg ada kengkawan yang bgtau roughly design mn yg dia suka pas tu sy tgk kain n bgtau laks kesesuaian design ngan kain. kita akan bincang sampai ok. start jht kdg2 sy akan mms gambar yg dah jahit skit so u will know n tell me whether its ok or not. alhamdulillah, setakat ni ok ^^

    ReplyDelete